Ja fa temps que tenia ganes de tornar, tinc molt descuidat el blog, soc poc ordenat i de difícil concentracio a l'hora de fer anar el boli.
Avui tinc dobles ganes de presentar un plat amb sobrassada, es parit allà on en van parir a mi en qüestions de menjar i donar menjars, la cuina del Mare Nostrum antigament seu del xesc reina
Mare Nostrum son dos cuiners, Moisès i Cristina, ell mes salat i reservat, tancat a la presó entre olles i comandes, ella mes dolça cara visible de la sala i molt bona pastissera.
Ells fan un Mare Nostrum intim i molt personal, amb una cuina de mercat, cinc plats i postres que et fan gaudir del espectacle de menjar
SOBRASSADA FIGADA EN FILO
INGREDIENTS
pasta filo
formatge Maó semi
confitura de figues (les figues propietat Pere Franc)
sobrassada xesc reina
www.Mare
Salut
Mare Nostrum Rest
Ric 35 Sa pobla
971 54 01 77
fotos xesc reina.
Que bo! XR,
ResponEliminaFa un mes, aproximadament, vaig passar per davant d'una xarcuteria (que sempre tenen "coses molt bones"), a la Diagonal, vaig entrar-hi i de tot el que havia, una gran sobrassada penjada en un estri i que a sota tenia una fusta em va cridar l'atenció.... espectacular... quina pinta i que bona!!
Vaig fer unes 4 fotos i vaig pensar de posar-la facebook del meu blog,
No la coneixia... de sobta tothom en parlar a la xarxa. (?)!! Penjaré la foto igualment un dia d'aquest.
Moltes felicitats per la feina artesana que fas.
Fins aviat,
fina
http://cuinacinc.blogspot.com.es/ (blog personall)