Pollastre de pagès farcit de sobrassada i didalets de botifarra trufada.
A causa d'un imprevist i quantiós excedent de sobrassada a casa, vaig decidir donar-li sortida preparant alguna cosa en la que no fos l'ingredient principal, però li donés un toc d'aquesta preuada menja.
A més, com volia preparar un segon plat per a 7 persones que quasi no mengen, em vaig decidir per farcir un pollastre de pagès amb la sobrassada i el que m'inspires el mercat del dissabte matí.
I em va sortir això (a la foto, sense salsa ni acompanyament).
Els ingredients (per unes 6-8 persones) són:- Un pollastre de pagès d'uns dos quilos llargs (aquest feia 2 quilos i mig).
- Sobrassada (quantitat a gust del consumidor). I si pot ser com és el cas, d'en Xesc Reina, molt millor...
- Espinacs (amb mig quilo en cru ja farem, no sigui que ens surti un plat massa vegetarià...).
- Pinyons (80-100 grams).
- Didalets de botifarra trufada (uns 300 grams).
- Qualsevol altre cosa que la vostre imaginació pugui introduir al interior del animal.
- Sal i pebre (veure comentari final).- Un pollastre de pagès d'uns dos quilos llargs (aquest feia 2 quilos i mig).
- Sobrassada (quantitat a gust del consumidor). I si pot ser com és el cas, d'en Xesc Reina, molt millor...
- Espinacs (amb mig quilo en cru ja farem, no sigui que ens surti un plat massa vegetarià...).
- Pinyons (80-100 grams).
- Didalets de botifarra trufada (uns 300 grams).
- Qualsevol altre cosa que la vostre imaginació pugui introduir al interior del animal.
- Sal i pebre (veure comentari final).
(llegir més)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada