Fa molts anys que soc xarcuter, cansalader, embotidor, que son de veritat probablement el meu ofici.
El meu amic amb pau descansi Andreu Parra, sempre amb deia que son oficis avorrits i immobilistes, tenia certa raó, es per això que quant començo a treure el cap per la cuina la gent s'interessa per la meva feina, però els orígens sempre son darrera com una consciencia que recorda per on tirar. Be tot això per a dir que els meus receptaris quasi sempre tenen algun porc de quatre potes ballant, això ja va per endavant.
També avisar que fent receptes tinc les coses clares, la cuina no es ciència exacte, amb això vull dir que les receptes tancades son avorrides, per el que les pareix i per el que les vol elaborar, es mes esper de la gent que amb pot seguir remeni les meves receptes i les faci seves, tant sols reconeixent essència en tinc prou. Tot per dir, que les meves receptes mai tenen quantitats exactes, això es cosa vostre.
Un altre dia toca explicar que hi faig jo parint blogs.
Auna recepta
una ametlla, una bolla de sobrassada, una bolla de puré de patates, ametlla rallada, crocant
l'ametlla entra dins la sobrassada i la sobrassada entra dins el puré, ja rodo arrebossam amb el crocant.
qui diu crocant diu herbes, pinyons be vosaltres mateixos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada