24 de maig 2012

UNA NIT AMB EN SANTI

Aprofitant el tast sobrassades i d'altres exquisideses que van preparar els amics Serras al senyor Abel Valverde i la vinculació d'aquest amb en Santi Santamaria tinc ganes de recordar un sopar amb sobrassada inclosa de la que se, va gaudir molt.

Explicaré les  simples receptes que vam elaborar a partir d'un bisbe que rondava els divuit mesos de vida.

A partir d'una bona melmelada de taronges amargues, una mica de suc de taronges natural i unes gotes d'aigua naf. es passa tot per la trituradora de braç, fins quedar una salsa uniforme.


Passarem per el braç triturador unes maduixes, netes i sense res mes fins aconseguir que quedin liquides.


Mel de canya.

Crocant, canyella, pebre negre aromàtic


Les tres salses en tres vols:


La primera opció es fer petites bolles de sobrassada i anar sucant indiscriminadament i afegint les especies o crocant a gust.

La segona amb galetes mallorquines, untar sobrassada i afegir de tot a gust.

I per ultim, posar en un tassó galetes trencades, sobrassada trencada la salsa i reste d'ingredients a gust, remenar i menjar.

salut 


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada