Aprofitant el tast sobrassades i d'altres exquisideses que van preparar els amics Serras al senyor Abel Valverde i la vinculació d'aquest amb en Santi Santamaria tinc ganes de recordar un sopar amb sobrassada inclosa de la que se, va gaudir molt.
Explicaré les simples receptes que vam elaborar a partir d'un bisbe que rondava els divuit mesos de vida.
A partir d'una bona melmelada de taronges amargues, una mica de suc de taronges natural i unes gotes d'aigua naf. es passa tot per la trituradora de braç, fins quedar una salsa uniforme.
Passarem per el braç triturador unes maduixes, netes i sense res mes fins aconseguir que quedin liquides.
Mel de canya.
Crocant, canyella, pebre negre aromàtic
Les tres salses en tres vols:
La primera opció es fer petites bolles de sobrassada i anar sucant indiscriminadament i afegint les especies o crocant a gust.
La segona amb galetes mallorquines, untar sobrassada i afegir de tot a gust.
I per ultim, posar en un tassó galetes trencades, sobrassada trencada la salsa i reste d'ingredients a gust, remenar i menjar.
salut
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada